apifera-1-300x229

Apifera a început cu o mică afacere de familie, care deja de 3 generații este pe deplin didecated pentru apicultură. Datorită faptului că stupină este situată în zona Codrilor Moldovei, în care plantele sunt protejate de poluanți, Apifera mierea este 100% natural.
Începând cu anul trecut ne-am decis extinderea bussiness si am echipat compania cu cea mai recentă tehnologie pentru omogenizare, prelucrarea și ambalarea mierii, de asemenea, deținem toate cetificates sanitare veterinare necesare și îndeplinește toate cerințele pentru exportul pe piața UE, precum către alte destinații.
Capacitatea noastră anuală precessing este de aproximativ 500 de tone pe an, sau lunar 30-45 tone. Noi oferim miere vrac disponibil în 300 de containere kg și miere îmbuteliată în borcane.
Apifera lucrează cu alți apicultori din Republica Moldova și astăzi avem o rețea largă de apicultori mari și mijlocii. Vom selecta cu grijă furnizorii noștri pentru a ne asigura că putem livra cea mai inalta miere de calitate cu profile de arome pentru fiecare gust.